Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از درخواست تشکل‌های قرآنی برای راه‌اندازی کمیسیون قرآن و عترت در شورای ششم مشهد خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام محمدتقی کاظمی نسب اظهار داشت: در سطح استان خراسان رضوی ۴۵۰ تشکل، موسسه و خانه‌های قرآنی داریم که از این تعداد، ۱۳۰ موسسه قرآنی دارای مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند و مابقی مربوط به نهادهای دیگر مانند بهزیستی، سپاه امام رضا علیه السلام، آموزش و پرورش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. هستند.
وی افزود: در سال‌های ۹۴ تا ۹۵ بسیاری از موسسات بودند که بدون مجوز قطعی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت می‌پرداختند که با تمامی آنها برخورد صورت گرفت. در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی ۸۰ موسسه از مجموع ۱۳۰ موسسه دارای مجوز ما فعال هستند. رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: شرایط کرونایی سبب شد تا موسسات قرآنی ما به آموزش مجازی روی آورند و طبیعتا این مسئله سبب کاهش درآمد آنها شد؛ تا حد توان سعی و تلاشمان را برای حمایت از این موسسات و معلمان قرآنی که تنها راه درآمدشان از این طریق بود، انجام دادیم. کاظمی نسب با اشاره به اینکه مشهد مقدس، پایتخت معنوی کشور است خاطرنشان کرد: در خراسان رضوی حدود ۶۰ قاری برجسته و بین المللی قرآن داریم. مشهد مقدس دارای ظرفیت بالا و استعدادهای بسیار زیادی در این زمینه است. وی افزود: سالانه حدود ۳۰میلیون نفر زائر داخلی و خارجی به مشهدالرضا می آیند که همه ما می‌دانیم این افراد برای استفاده از فیض عظیم معنوی به این شهر سفر می‌کنند. کاظمی نسب تاکید کرد: طبیعتا در  چنین شهری باید فعالیت‌ها و ساختارهای فرهنگی و مذهبی در اولویت نخست قرار بگیرد که متاسفانه در دوره پنجم مدیریت شهری چنین نبود. رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: جامعه قرآنی مشهد مقدس از نمایندگان شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم مطالبه‌ای در زمینه ایجاد کمیسیون قرآن و عترت در این شورا دارند که خوشبختانه طی جلساتی که برگزار شده، با کلیات آن موافقت کرده‌اند. کاظمی‌نسب اظهار داشت: پیشنهاد ما درباره کمیسیون قرآن و عترت این است که همه نهادهای ذی ربط در جلسات حضور داشته باشند و در همین راستا مقرر شد تا پیش نویس طرح کمیسیون قرآن و عترت پس از تنظیم به تایید موسسات قرآنی مشهد مقدس برسد تا انشاءالله بتوانیم گام‌های مثبتی در راستای ترویج تلاوت و فرهنگ قرآنی در مشهدالرضا داشته باشیم. وی با بیان اینکه در تمام ۱۳ منطقه شهرداری مشهد فضا برای همه فعالیت‌های تفریحی و ورزشی مهیاست، افزود: باید به سمتی پیش برویم تا در تمامی مناطق شهر کرسی‌های فعال قرآنی به صورت هفتگی برگزار و مردم بتوانند در این جلسات حضور پیدا کنند. چند سالی است که محافل قرآنی و تلاوت‌های مجلسی در ماه مبارک رمضان خلاصه شده است. انتهای پیام/ منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قرآن کریم شورای ششم فرهنگ و ارشاد اسلامی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کمیسیون قرآن و عترت خراسان رضوی کاظمی نسب مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم در کردستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان پیش از ظهر جمعه در حاشیه برگزاری این آزمون اظهار کرد: آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم امروز همزمان با سراسر کشور در ۲ شهر بانه و سنندج برگزار شد.

بهرام مرادی افزود: در این آزمون ۱۹۸ حافظ قرآن کریم در سه رشته ۱۰، ۲۰ و سی جز قرآن کریم شرکت کردند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: از مجموع شرکت کنندگان ۱۶۴ نفر در حوزه سنندج و ۳۴ نفر نیز در شهرستان بانه در این آزمون قرآنی شرکت کردند.

مرادی با اشاره به اینکه امسال تعداد بانوان شرکت کننده بیش از آقایان است، افزود: ۱۱۶ نفر از شرکت کنندگان را خواهران و ۸۲ نفر را برادران تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: از نوجوانان ۹ ساله تا قاریان بالای ۷۰ سال در این آزمون تخصصی شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون افراد روشندل و معلول نیز شرکت داشتند، اضافه کرد: حضور چنین افرادی در آزمون‌های قرآنی بیانگر عزم و اراده آنها در یادگیری کلام الهی است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم به صورت کتبی برگزار بود و شرکت کنندگان در صورت کسب نمره قبولی می‌توانند در مرحله شفاهی نیز شرکت کنند.

کد خبر 6095636

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم در کردستان برگزار شد
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی